Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen

 

Turun toimipiste: Yliopistonkatu 26 B, 5. krs., 20100 TURKU, puh. 050 321 8670, asiakaspalvelu@lakihhr.fi

Salon toimipiste: Katrineholminkatu 6, 24240 SALO, puh. 050 435 0632, asiakaspalvelu@lakihhr.fi

Jämsän toimipiste: Koskentie 11, 42100 JÄMSÄ, puh. 050 467 6796, asiakaspalvelu@lakihhr.fi

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy hoitaa yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita Turun, Salon ja Jämsän seudulla. Lue lisää verkkosivuiltamme lakihhr.fi.

Lakipalveluiden tulee olla saatavilla helposti ja edullisesti, mutta silti luotettavasti. Olemme vastanneet tähän tarpeeseen luomalla Verkkoasiakirja.com-palvelun, josta asiakkaamme voi helposti tilata esimerkiksi testamentin, avioehdon tai edunvalvontavaltuutuksen edullisemmin kuin aiemmin on ollut mahdollista. Asiakirja on juristin laatima ja siitä on henkilökohtaisesti keskusteltu asiakkaan kanssa sen varmistamiseksi, että asiakirjan sisältö on asiakkaan tarkoitusta vastaava. Palvelu on nopeaa, luotettavaa sekä edullista ja siksi askel oikeaan suuntaan.

Tämän blogisivuston inspiraationa on toiminut Franz Kafkan oivallinen romaani Oikeusjuttu, joka kuvaa pankissa työskentelevää Josefia mielivaltaisen ”oikeusvaltion” uhrina. Tässä tarkoituksessa pyrimmekin kirjoittamaan blogikirjoituksia, jotka auttavat tavallisia ihmisiä hahmottamaan usein hyvinkin monimutkaista lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä hieman yksinkertaisemmalla tavalla.